Het is gelukt, ik sta in Nieuwegein!

Ondanks dat ik het kort ga houden breng ik wel goed nieuws, ik sta in Nieuwegein!

Zaterdag de 13e zijn we met een parade naar Nieuwegein gereden. Mijn buurman Gijsbert heeft het huisje veilig naar Kleinhuizen gereden. Op wat wiebelen na (de eerst keer scheet ik wel in mijn broek) is alles vlekkeloos verlopen.

 

Het laatste stukje is met een trekker gedaan, dat is een stuk makkelijker dan met de auto het terrein op. Eenmaal op zijn plek werd hij waterpas gezet (1,5 uur later), is elektriciteit en water aangesloten. Eigenlijk zat ik de eerste dag al gelijk goed, het enige wat niet wilde werken was mijn geiser. Een week later met behulp van een monteur deed hij het uiteindelijk wel, dus nu ben ik in alles voorzien!

 

Afgelopen weekend hebben mijn vader en ik mijn huis nog verplaatst, want ik ving precies helemaal geen zon. Wel een beetje jammer en een dagje werk (en een paart tientjes) levert dan veel meer plezier op de komende twee jaar. Gisteren hebben we met de gehele community allerlei klussen gedaan rondom het terrein, zo ook het ingraven van mijn waterleiding. Op dit moment heb ik namelijk een tuinslang als waterleiding maar die bevriest al vrij snel heb ik gemerkt. En uiteindelijk is het ook zaak om de waterleiding gewoon in te graven voor de winter. 

 

En nu het huis helemaal goed staat is het tijd om in en rondom het huis het wonen alsmaar leuker te maken!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Jef Peeters (zaterdag, 28 december 2019 22:03)

  Wat een fijne belevenis daar in Nieuwegein. Jullie zijn er helemaal vol van.
  In januari en februari kan je ons ook volgen op Facebook.
  We starten met 2 leuke info namiddagen over TH en gaan zelf ook van start met de bouw ervan.

 • #2

  Demi (donderdag, 02 januari 2020 19:04)

  Leuk, succes met het bouwen!