· 

De trap zit erin!

 

Zoals je kan zien op de eerste foto is er eerst een mal op de muur getekend. Vervolgens zijn er houten populierenplex platen uitgezaagd die het frame vormen van de trap. Vervolgens zijn er extra ondersteuningen gemaakt om de traptreden op te kunnen laten rusten.

 

Omdat de trap ook de grootste opbergruimte wordt, hebben we houten platen gemonteerd onder de trap. Zo ontstaan er grote vakken en kleine, leuke vierkantjes die allemaal gebruikt kunnen worden om mijn spulletjes in op te bergen! 

 

Het idee is nu om een aantal keukenlades van de IKEA te monteren zodat alle ruimte onder de trap gebruikt kan worden. De trap is namelijk vrij breed (79 diep) en als je achterin iets wil pakken dan moet ik bijna met heel mijn lichaam die kast in duiken. Dat kan handiger, namelijk met keukenlades (die zijn een stuk dieper dan andere lades). Mijn oom begon erover en vertelde dat hij deze lades ook in zijn bus heeft zitten (hij heeft een eigen bouwbedrijfje).

 

Een ander idee is om bureau kastjes te gebruiken, deze hebben ook een goede diepte voor onder de trap namelijk. Hoe ik het precies ga indelen weet ik nog niet, daar binnenkort meer over!

Reactie schrijven

Commentaren: 0