· 

Van alles gebeurd. De badkamer zit erin!

Het mocht even duren, maar hier komt weer de volgende update! We zijn de afgelopen maand hard bezig geweest, dus er is veel om over te vertellen. Ik heb ook gelijk een aantal foto's toegevoegd, hier te vinden. 

 

Ik heb een badkamer(tje)! 
Hij is totaal 80 cm breed en 240 cm lang. Ik heb uiteindelijk geen wastafeltje genomen omdat dit teveel ruimte in neemt. En eigenlijk twee stappen verder kan ik de gootsteen van mijn keuken gebruiken, dus dat kan prima. 
Wat betreft het toilet, ik heb zoals de meesten Tiny House bewoners de Luxe Vila 9010 van Ecosave toilet uitgekozen. Het is een droogtoilet, die geen chemicaliën nodig heeft maar gebruikt maakt van een kleine ventilator. Aangezien ik niet op een riool aangesloten ben is een droogtoilet een logische optie en bespaard het een hoop water!

 

 

 

De foto links is de toilet die tijdelijk even op de douchebak staan. Het is een vierkante bak van 80 bij 80 centimeter en neemt het gehele linker deel van mijn badkamer in beslag. De doucheproducten die ik ga gebruiken zullen biologisch afbreekbaar (moeten) zijn, aangezien ik geen rioolafvoer heb. Leuk om op zoek te gaan naar zulke specifieke dingen en uit te vogelen waar ze die verkopen! Hoewel ik nog geen geschikte shampoo heb gevonden die helemaal biologisch afbreekbaar is, dus als iemand tips heeft graag :)

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Joost Berndsen (dinsdag, 21 augustus 2018 18:46)

    De Groene passage heeft mogelijk volledig biologisch afbreekbare producten - ik zal eens kijken van het weekend!