· 

Vide: Check - Elektra: Check

Zoals de titel al doet vermoeden, de vide zit erin! En al die leuke gekleurde draadjes die uit mijn muur steken verraden dat de elektra ook gedaan is. 

 

Zondag hebben we met veel hulp van de elektricien Tim alle gaten geboord, pijpjes geplaatst en de draden getrokken. Uiteindelijk zijn er een ruim 25 inbouwdozen gebruikt, want ook in een klein huisje heb je alsnog wel veel stopcontacten nodig om alle apparaten op aan te kunnen sluiten.

 

Koelkast, kookplaat, ventilator voor de keuken, ventilator voor de badkamer, kachel, tv'tje, schakelaars voor alle lampen, extra stopcontacten voor het opladen van mijn laptop, van mijn mobiel, stopcontacten voor eventueel keukenapparatuur. Van alles dus!

 

Ook aan de buitenkant van het huisje komt een stopcontact. Mocht ik dan buiten zitten met mijn laptopje dan kan ik die vanaf buiten opladen. 

 

Al met al zijn we een goeie halve dag bezig geweest met de elektra en bleven er nog een paar klusjes over. Pijpjes voor naar toekomstige zonnepanelen op het dak waren nog nodig en we waren het stopcontact voor de kookplaat vergeten, maar we waren gelukkig nog op tijd.  

Hier zie je de kast waar de meterkast in komt te hangen, samen met de jassen en schoenen. En het blije hoofd van mijn vader, die maakt de foto compleet al zeg ik het zelf. 

 

Ondertussen heb ik een kleine verandering aangepast, namelijk de vide aan de woonkamer kant. Het was namelijk de bedoeling dat boven de woonkamer een kleine vide zou komen, voor opslag of mogelijk toekomstige ruimte die nodig zou zijn. Maar bij nader inzien heb ik toch besloten dit niet door te zetten. Ik denk dat de ruimte boven de vide een prettige, open sfeer geeft in de ruimte. En mocht ik later de ruimte toch nodig hebben, dan kan deze vide er redelijk makkelijk op een later tijdstip er nog ingezet worden. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Oma (donderdag, 19 juli 2018 13:49)

    Mooi hoor word al een echt huisje lieverd