· 

Het klussen gaat beginnen!

Het echte werk is begonnen! Afgelopen weekend hebben Frans en Sandra (moeders) de eerste stappen gezet voor de vloer. 

Op het moment zit ik in de afrondende fase van mijn studie, dus prioriteiten moeten gesteld worden. Gelukkig kon in zondagavond en maandag ochtend tijd vrij maken om te beginnen, want de eerste werkzaamheden aan mijn huisje wilde ik niet missen.

 

De zwarte platen die je ziet zijn betonplex platen, de onderkant van mijn huisje. Deze zijn op maat gezaagd en later ingesmeerd met een wit teer zodat er geen vocht in de plaat kan trekken. Voor de zekerheid hebben we ook duct tape rond alle randen geplakt, better safe than sorry! (Ik heb tot deze blogpost toe altijd gedacht dat het duck tape was. Je mag me uitlachen.)

 

Bovenop de betonplex platen komt het frame voor de isolatie, isovlas. Dit is een van de duurzamere isolatiematerialen die er te vinden zijn. Het voelt lekker zacht en het jeukt ook niet als je het aanraakt, wat bij de meeste zachte isolatiematerialen wel het geval is.  

 

Van het weekend hebben we ook de dakpanplaten opgehaald, ik krijg een groen dak! Maar die foto's komen later. Voordat het dak erop komt, zijn we alweer een paar weken verder.

 

Tot snel!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Jan (donderdag, 21 juni 2018 18:19)

    Succes bij hoogste punt pannenbier?

  • #2

    Demi (zondag, 01 juli 2018 21:45)

    Nog niet aan gedacht maar goeie! Hoogste punt is feestje waard :)