· 

Ik heb een plekje om te wonen!

Vandaag naar de open huizen dag geweest in Nieuwegein, mijn toekomstige woonplek! Ja je hoort het goed, hier mag ik met mijn huisje komen te staan.

Een aantal weken geleden kreeg ik een leuk telefoontje van Marius, de voorzitter van de Stichting Tiny House Nederland, met de vraag of ik nog geïnteresseerd was om bij hen te komen wonen. 'Nog geïnteresseerd' omdat ik een aantal maanden geleden heb gehospiteerd voor een van de twee kavels op het terrein in Nieuwegein. Helaas was ik het toen niet geworden, maar er blijkt toch een kavel vrij te komen voor een extra huisje! En ik ben vereerd dat dat mijn huisje gaat worden. 

 

Mijn huisje komt te staan naast het zwarte huisje achterin, aan de linkerkant. Voor meer foto's kan je kijken in het foto archief onder het kopje 'Woonlocatie'. 

 

Ow wat ben ik blij!

Reactie schrijven

Commentaren: 0