· 

Het begin

Op 2 oktober 2017 was er de mogelijkheid om in Almere Poort een aantal Tiny Houses te gaan bekijken. Aangezien onze aandacht al gevestigd was op deze leuke kleine huisjes, leek het Frans (mijn vader) en mij een leuk idee om hier langs te gaan. Het was een beetje regenachtig weer maar dat kon de pret niet drukken! 

 

Het was vrij rustig en we hebben met een aantal inspirerende mensen kunnen praten. Vanaf dat moment waren we beide eigenlijk al reuze enthousiast. We hebben veel foto's gemaakt om nu  nog eens terug te kunnen zien hoe anderen dat nou hebben gedaan. Want we hebben besloten om er samen eentje te gaan bouwen!

En vanwege het nog vrij onbekende terrein wat betreft het bouwen van zo'n klein huisje, zijn alle tips en tricks mooi meegenomen.

 

Ondertussen zijn we alweer een aantal maanden verder en heeft het plan steeds meer handen en voeten gekregen. Het leek mij een leuk idee om een verslag te maken van de weg die mijn vader en ik nog gaan afleggen. Toen zei mijn huisgenoot dat het wellicht een leuk idee was om dit ook digitaal te gaan doen. Wellicht haal je er inspiratie uit of lees je het gewoon voor de leuk. Dus bij deze, mijn blog genaamd Demi's Tiny Life! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Freek de Bie (maandag, 28 mei 2018 22:11)

    Ik ga je volgen!